За нас
За нас

Добре дошли в магазин-работилничка Puffy Land!

„Направи си сам пухкав приятел“

 Ние сме много щастливи, че сте намерили своя път към нашия уеб сайт и сега е момента да научите още за нас !

 

    

  

Puffy Land е българска фирма, учредена през 2017 г., с цел налагане на нова концепция на българския пазар, която дава възможност да направиш своя собствена плюшена играчка, със собствен характер и стил!

Основоположниците на Puffy Land от своя страна имат над 7 години опит в работата и забавленията с деца в България и Чужбина.


За нас е удоволствие, че можем да Ви предложим персонално обслужване и продукти с най-добро качество.

 

 Нашата мисия

Е да създадем едно наистина необикновено преживяване за Вашите деца! Преди да гушнат своята нова плюшена играчка, те трябва сами да си я направят.

 

 Избери си плюшена играчка.

Първата стъпка е да си избереш плюшено мече, зайче или пухкав приятел, но не забравяй, че той е без пълнеж. Да си направиш плюшена играчка, означава да я направиш сам със собствените си ръце. 

 

 Напълни я с мек пух.

Ще ти изпратим мек пух, с който ще можеш да напълниш твоят плюшен приятел и да го видиш как пораства пред теб. Пълнежа се слага лесно и не представлява предизвикателство за децата. 

 

 Добави ѝ звезда или сърце.

Поставяйки вътре вълшебна звездичка или сърце, твоят пухкав приятел получава суперсили. 

 

 Дай ѝ глас.

Всяка плюшена играчка може да придобие собствен глас. Може и твоят плюшен приятел да повтаря нещо, което преди това е било записано. 

 

  Облечи твоя пухкав приятел.

Всяка плюшена играчка заслужава да има пълен гардероб с дрехи. Разгледай нашите дрехи за плюшени играчки и избери най-подходящите за твоя пухкав приятел. 

 

   Дай ѝ име.

Заедно с твоята плюшена играчка, ще ти изпратим и специален сертификат, където задължително трябва да напишеш избраното за него име, датата на неговото създаване, както и колко тежи и е висок. 

 

Да създадеш сам свой пухкав приятел не е просто игра, а цяло изживяване. Ние сме различни от всички останали плюшени играчки онлайн и по радостта на Вашето дете ще разберете, че сте направили правилния избор.

От Puffyland.BG Ви пожелаваме много пухкави игри в царството на пухкавите приятели. 

 

 

 

PUFFY LAND STORY

Царството на плюшените играчки -PuffyLand