Стани градинар у дома

1 август 2018
Стани градинар у дома

Градините са чудесни по различни начини. Те помагат на планетата и осигуряват на семейството здравословна храна. Въпреки че градините може да изглеждат много сложни за направа и поддръжка, те са много забавни и доста прости, когато планирате и подготвяте!

Ако живеете в града или жилищна сграда, може да е малко по-трудно за вас да засадите градина, но не се притеснявайте!


Ето малко идеи от нашия Puffy-градинар,който ще ви посъветва как едно градско семейство може да превърне своята тераса в красива градина с цветя!

 

 

 

 

Превърнете свободното пространство на терасата в градина“Дъга“.

Засадете цветя  в последователност на дъгата: червено, оранжево, жълто, зелено, синьо и виолетово.

Поливайте редовно, особено през лятото, може и през ден, но добре да следите почвата на цветята. Разбира се има цветя, които изискват по-особени грижи.

Пуфи ви съветва да започнете с теменужките.Те са изключително красиви, има много различни цветове  и лесно ще можете заедно с вашето дете да ги засадите.

 

 

 

 

 

 

Билкова градина- любимата на Пуфи! 

За да усетят децата още повече грижата и емоцията в отглеждането, ние ви препоръчваме да започнете с Билкова градина.
Предимствата са много!

Първо билките растат много бързо и децата ще забележат резултат от положените грижи още в самото начало,когато покълнат.
Второ  ухае много приятно и трето можете да ги консумирате без никакво притеснение!

Ето няколко подходящи билки, които можете да посадите с малчуганите у дома:

  • Див Лук
  • Босилек
  • Риган
  • Мента
  • Розмарин

За да превърнете градинарството на малчуганите в още по-голямо приключение  им предложете да декорират сами своите саксии (това е и нашето мото "направи си сам плюшена играчка", в случая градина).Във всяка от тях може да поставят дървена пръчица със залепена малка табелка, на която да напишат името на растението, което се намира в нея.

 

Нашето розово Мече-Калинка е пръв помощник на детето, когато твори! 

 

Очаквайте ни скоро, за деня на готвачите, когато ще си поговорим за малко вкусотийки приготвени от нашите деца!

 

Мечетайте и играйте! 

Ваш Пуфи!


Плюшените играчки сега са най-добрите приятели на децата. Социалната изолация, в която сме поставени всички в засегнатите страни в този труден момент, заради вируса COVID 19 обявен за Пандемия, се отразява по различен начин на живота на хората по света.

прочети още
Здравей Дядо Коледа
26 ноември 2019

Подари персонализирано видео от Дядо Коледа на детето си! Перфектният начина да убедите малчуганите, че белобрадия старец съществува и следи дали са послушни!

прочети още

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още