Кучето е най-добрият приятел и учител на детето!

26 август 2018
Кучето е най-добрият приятел и учител на детето!

 

 

Всички ние сме чували израза „Кучето най-добрия приятел на човека“ и това не е случайно. Тези домашни любимци са любящи, весели, мили,обичат ни без значение как изглеждаме, какви финансови възможности имаме или къде живеем. Те са истински!
Днес  в поредицата „Научи повече с Пуфи“ ще ви разкажем защо освен добри приятели тези сладки кученца са и най-добрите учители за нашите деца!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кучето ще научи вашето дете на отговорност.


Детето ще се научи да помни дневния режим на вашето куче, а именно: кога яде ( ако детето е достатъчно голямо може само да приготвя любимата купичка с „манджа“ за неговия любимец), кога се разхожда. 

 

 

Кучетата учат децата на търпение.


Кучетата могат освен да бъдат сладки и игриви, но и да правят много пакости!
Те дъвчат, хапят, драскат и без да искат унищожават много битови предмети понякога  и любимите ни плюшени играчки. Това учи децата да се въздържат и да не крещят или да ударят своя любимец, а да проявят търпение и да се опитат чрез жестове да го научат, че  тези предмети не са за „кучешка игра“.

 

 

Кучетата учат децата на състрадание.

 Точно както хората, кучетата изпитват емоция и болка. Те са склонни към наранявания, които обикновено получават по време на игра с други домашни любимци.

 

 

Кучетата научават децата да се социализират.

Кучетата са социални животни, които се наслаждават на присъствието на хората  и се нуждаят от внимание и обич. Те бързо си намират нови приятели в парка по време на разходка, което пък ще помогне на вашия малчуган също да се социализира по-бързо.

 

 

 

Ако все още нямате домашен любимец или сте против това у дома да има животно нашият Пуфи Ви напомня, че при нас има много пухкави плюшени кученца, с които може вашето дете да експериментира.

Да, плюшеното куче играчка може да е първата стъпка към полагане на грижи от вашия малчуган, преди да предприемете закупуването на нов домашен любимец!
Можете да добавите към него дрешки за разходка и дори да му запишете гласче!
Разгледайте тук 

Бау-бау!


Плюшените играчки сега са най-добрите приятели на децата. Социалната изолация, в която сме поставени всички в засегнатите страни в този труден момент, заради вируса COVID 19 обявен за Пандемия, се отразява по различен начин на живота на хората по света.

прочети още
Здравей Дядо Коледа
26 ноември 2019

Подари персонализирано видео от Дядо Коледа на детето си! Перфектният начина да убедите малчуганите, че белобрадия старец съществува и следи дали са послушни!

прочети още

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още