ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 1. Стоките, поръчани на www.puffyland.bg, се доставят чрез куриерска фирма.
 2. След изпращане на поръчката, консултант на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН се свързва с потребителя по телефон и/или eлектронна поща, в работното време на фирмата, за да може той/тя да потвърди, откаже или  промени избраните от него/нея артикули, адрес или дата за доставка.
 3. Срок за доставка - поръчките се обработват през първия работен ден, след завършването им и се доставят в рамките на следващите 72 часа.
 4. Разходите по транспорта на стоките и стойността на такса наложен платеж са за сметка на потребителят.
 5. В случай, че получателят откаже пратката, разходите по транспорта за връщането й са за негова сметка.
 6. Информация относно статуса на поръчката потребителят ще получи автоматично на посочения от него e-mail при регистрация.
 7. Методите  на плащане са:
 • наложен платеж (извършва се в брой при доставка)
 1. ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН на ТОЙС ЕНД ФЪН ЕООД и ТОЙС ЕНД ФЪН ЕООД няма достъп до вашите картови или автентикационни данни, а само обслужващата Ви банка или Вашата банка издател на картата
 2. Цената на доставката се определя от общото тегло и/или обем на поръчаните стоки.Според тарифите на избрания доставчик 
 3. В таблицата са посочени ОРИЕНТИРОВЪЧНИ ЦЕНИ на доставка! ТОЙС ЕНД ФЪН ЕООД не се ангажира да актуализира цените на фирмите доставчици.

Тегло на поръчката

Цена на доставка

0-1 кг

6.39 лв.

1-2 кг

7.63 лв.

2-5 кг

9.35 лв.

5-10 кг

13.53 лв.

10-15кг

17.71 лв.

15-20 кг

20.66 лв.

*За информация за цена на доставка на пратка над  20 кг. може да се обърнете към нашите консултанти на посочените контакти!

Цените, описани в таблицата са с включен ДДС, но не включват такса наложен платеж, която се равнява на 0.6% от сумата на поръчката и се заплаща на куриера при доставка.