Дрехи за плюшени играчки
Дрехи за плюшени играчки

Много често първата плюшена играчка на едно дете е плюшено мече или зайче и колкото и родителите да гледат на играчката, просто като предмет, който забавлява детето, тя всъщност е много повече. Плюшените играчки имат много ползи за крехкото детско съзнание и понякога стават неразделна част от децата години наред.

Какво значение имат дрешките на голямата плюшена играчка?

 

Както може би знаете децата обичат да разучават всичко. Много често, точно там където пише с големи букви "Не пипай", точно там се озовават малките им пръстчета. Първите им впечатления освен зрителни, са и такива от докосването на повърхности. Поради тази причина е много важно, детето да прегръща плюшена играчка, която е мека. Освен това в първите му години, хубаво е и да опознае различните материи и какви са те на пипане. Дрешките за плюшени играчки, които ви предлагаме от Puffyland.BG са изработени от тюл и полиестер. В разнообразни цветове са и са тематични спрямо това каква ще е плюшената играчка по професия или занимание.

Плюшената играчка много често се превръща и в най-добър приятел на детето, както и в обект на неговите емоции. Децата се запознават с различните животни и техните типични белези и звуци, които изучават. Освен това се грижат за тях, като за живи същества. Детето приема, като задължение и отговорност да нахрани плюшената играчка, да я сложи да спи, да я облече и всички други активности, които са присъщи за хората. Давайки му възможността, на Вашето дете, да избере дрешки за плюшената си играчка, Вие му позволявате да се погрижи за нея.

Подреди по