Гаранция и Качество

20 май 2018
Гаранция и Качество

Ние от Puffy Land с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки , както и качеството и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнес, който представяме.

Фирмата разполага с много професионални и креативни дизайнери, които се грижат за производството на нови плюшени играчки и много нови разнообразни дрешки и аксесоари. Ние работим в тясно сътрудничество с тях, за да предаваме вашите разнообразни желания и очаквания.

Екипът на Puffy Land от своя страна има над 7 години опит в работата и забавленията с деца в България и Чужбина. За нас е удоволствие, че можем да ви предложим персонално обслужване и продукти с най-добро качество.

Ние даваме гаранция за качество и сме удовлетворени от постигнатите резултати до момента. Старателно подбираме всички артикули, които ви предлагаме и се стремим се да избегнем до максимална степен евентуални дефекти или различия спрямо, това което виждате на снимката и това, което реално получавате.

Ангажирали сме се и гарантираме, че всички наши продукти се придържат към международните стандарти за детски играчки и работим много тясно с нашите доставчици по това отношение.

Смятаме, че нашите продукти са най-меките, най-пухкавите и носят много любов със себе си, защото са произведени с много отдаденост и очакват да бъдат направени с много любов от детските сърца.

За разлика от повечето, плюшени играчки, които често не се препоръчват за малки деца, сред нашите продукти има и такива играчки, които дори са подходящи за бебета, тъй като са изработени от къс, мек плюш, от който няма опасност да се отделят власинки и да попаднат в устата на бебето, както и очичките на някои от тях са избродирани, за да се избегне откъсването или падането на тази част от играчката и евентуално поглъщане.

Всички останали изграчки са абсолютно подходящи за деца от + 2 или 3 години, като и с радост споделяме, че нашите пухкави приятели са атрактивни освен за деца и за много по-големи възрасти, тинейджъри и възрастни хора, които обичат да заспиват с мека и пухкава животинка или просто имат афинитет към тях, защото са непредолимо сладки.

Към момента, сме селектирали специално за вас над 400 продукта, като работим ежедневно за развиването и разрастването на асортимента на предлаганите от нас продукти. Не зазбравяйте,че Вие също може да помогнете за нашето развитие, като ни споделите желания си за играчката на вашите мечти и Ние с радост ще изслушаме всяка едно хрумване или нестандартно предложение.

За ваша информация - продуктите ни са подходящи за детски рождени дни, организирани събития, работилници, подаръци за служителите на корпоративни фирми, персонализирани подаръци за малки и големи и за много други поводи.

 

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още