Глас за твоята Пуфи играчка
Глас за твоята Пуфи играчка

Плюшените играчки се превръщат в първите доверени приятели на децата.Поради тази причина е много важно и как детето се отнася към играчката и се грижи за нея. Те стават обект, както на добрите, така и на лошите емоции малките палавници и в никакъв случай не бива да бъдат пренебрегвани, като просто една детска играчка.

Нашите плюшени играчки, в Puffyland.BG, се изработват от самите децa, които ги напълват с мек пух и им дават сърце или звездичка за късмет. Освен това към самите играчки може да се добави и различни видове устройста със звук или вибрация. Така при натискане на играчката, тя ще казва нещо записано лично от вас или ще издава типичния за някое животно звук, също така може да и добавите и сърдечен ритъм.

 

Какви гласове мога да се добавя на моята плюшена играчка?

 

Най-вълнуващо е устройството с ритъм и звук на сърдечен ритъм, то наистина двъхва живот на играчката!

Освен това специални мини рекорде са тези, които могат да запишат някакво послание и след това да го възпроизвеждат. Така Вашето дете или Вие можете да му пожелаете нещо или да изпеете нещо (в зависимост от устойството) между 10 секунди  и 25 секунди.

Ако плюшената играчка, която Вашето дете е избрало е котенце, можете спокойно да добавите към Вашата поръчка глас на коте. Така всеки път, когато детето натисне плюшената играчка, ще се чува мяукане. Други звуци могат да бъдат звук на кон, или пък „Обичам те“ или звук за рожден ден.

*Всички звукови апаратчета работят на батерия.

Подреди по