Магията да създадеш собствена Плюшена играчка

13 февруари 2018
Магията да създадеш собствена Плюшена играчка

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land.

Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това задължително се правело с мнооого любов в детското сърце. Оживотворените пухкави приятели съпътствали децата в тяхното ежедневие и във всяко приключение, а нощем ги приспивали в своята мека, топла и плюшена прегръдка.

Тази приказка обаче съвсем не е измислена, защото вълшебната страна Puffy land съществува и днес! Нека ти разкрием още тайни от нея….

Царството Puffy land всъщност е вълшебна работилница за плюшени играчки, сгушена под покрива на Сердика Център в София, ниво -1. Тук всеки е добре дошъл, стига да развихри своята детска фантазия, ентусиазъм или творчество, които носи в душата си независимо от възрастта.

Приказната работилница Puffy Land е създадена, за да внесе нещо повече в детските игри, като насърчава креативността на всички малчугани и отговорността и обичта им към техните нови плюшени приятели.

В Puffy Land се изживява една незабравима емоция, създавайки пухкави герои, които имат свой собствен стил и характер.

Вълшебното преживяване да направиш свой нов пухкав приятел се случва в няколко лесни и забавни стъпки:

Първо - трябва да се избере любимо животинче, измежду многобройните разнообразни обитатели на Puffy Land, които се делят на две категории: малки плюшени приятели - високи 20см. и големи плюшени приятели - високи 40см. Преди да оживеят, всички те са леки и без пълнеж, но очакват с нетърпение да станат меки и пухкави, да попаднат в детските прегръдки и да станат неделима част от нечий дом и семейство.

Второ: В царството на Пуфи ленд има атрактивна магическа машина. С нейна помощ децата изпълват играчките с най-чист и мек пух. Всяка новосъздадена играчка получава душа и сърце като се постави послание в нея и си намисли едно най-съкровено желание.

Трето: Някои от плюшените животинки си имат собствен глас, а други могат да повтарят записано послание лично от вас.

Четвърто: В невероятното изживяване най-креативната и забавна част е подбора на дрешки за твоите приятели. Голямото разнообразие от дрехи, създадени от качествени материали, дават свобода да се създават нови персонажи с изцяло авторски идеи. От най-популярните професии и супер герои, до рокли и облекла за различни събития и поводи. Преди да бъде облечен обаче всеки герой, той вежливо трябва да бъде изкъпан в салона за разкрасяване лично от теб.

Най-тържествената стъпка е даряването на животинчето с име и записването на рождената му дата, специфичните му мерки и имената на неговия създател в специален „сертификат за създаване“.

Пуфи ленд има и специален подарък за всеки притежател на нова играчка. Това е раничка, с която да разхожда новия пухчо лесно и удобно навсякъде със себе си.

След успешното изпълнение на всички стъпки, едно е сигурно: всяко дете си тръгва с истинска и голяма усмивка и нов верен приятел. И ще помни дълго време вълшебното изживяване в приказната страна на пуха - Puffy Land.

 

И това не е всичко!

 

В Puffy Land всеки празник е на почит – Рожден ден, Имен ден, ваканция или друго специално събитие. Всеки повод се превръща в парти, а всяко парти – в незабравим спомен, както за теб, така и за твоите „почетни гости“.

Това изживяване е една приказка без край, защото всички си тръгват доволни и щастливи, с подаръци и нови пухкави приятели. Така игрите продължават и след това, дори и у дома!

 

 


Плюшените играчки сега са най-добрите приятели на децата. Социалната изолация, в която сме поставени всички в засегнатите страни в този труден момент, заради вируса COVID 19 обявен за Пандемия, се отразява по различен начин на живота на хората по света.

прочети още
Здравей Дядо Коледа
26 ноември 2019

Подари персонализирано видео от Дядо Коледа на детето си! Перфектният начина да убедите малчуганите, че белобрадия старец съществува и следи дали са послушни!

прочети още

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още