Продуктът е успешно добавен в количката

Необикновеното мече русалка

Сигурно сте чували за приказката за Малката Русалка?

Но има нещо, което не знаете, защото от цяла вечност се пази в тайна... Съвсем в началото, преди много, много години, мечките са господствали горе в планините по цял свят и никога не слизали долу при морето. Всичко било прекласно до момента, когато едно малко и много любопитно мече решило да се отправи на приключение.

Било убедено, че светът не свършва в планината, макар забраната да родителите му, и че там някъде далеч от дома, на брега на морето, ще намери нещо необикновено и страшно интересно.. може би съкровище. След много дълъг път упоритото мече достигнало до брега, където вълните се блъскали в скалите и разпръсквали солен дъжд от капки. 

Мечето не знаело, че водата е солена, а било толкова жадно от пътя, че не устояло на огромната паница с небесносиня вода пред очите му. Подало езичето си и отпило от солената вода и преобразяването започнало...

Следващото, което си спомняло било, че плувало в морето и имало голяма и красива опашка , която му помогала да си придвижи през вълните. Превърнало се в първата русалка. 

Осъществете тази стара и забравена приказка с нашето мече русалка и помнете, че заради това мечките ядат толкова мед и не приближават солената морска вода. Просто не искат да станат русалки и да се хранят с водорасли. 


Комплекта включва:
Плюшена Играчка 40см. (може различна от предложето изображение)
Звук (може да се записва звук до 10 сек.; може да се презапосва неограничено)
Пух за играчката
Инструкция за пълнене на играчката (по желание , може да Ви напълним играчката и да я получите готова)
Сертификат за създаване