НОВИ плюшени играчки
НОВИ плюшени играчки

Ползите от плюшени играчки

От ролеви игри до езиково развитие и социални умения, плюшени играчки помагат за изграждане на доверие

Извън семейството си, едно от първите взаимоотношения, които детето ви развива, вероятно ще бъде с любимо плюшено животно.Тези меки, очарователни приятели са много повече от пухкави играчка.За детето мекото животинче е спътник, с който могат да взаимодействат, игртаят и да се отнасят като с истински приятели.Пухкавите играчки дават възможност на децата да разиграват различни сценарии и да изпитват много и различни емоции, които те все още не разбират напълно, могат да практикуват нови научни умения и да изградят чувството си за независимост.

Какви са някои от ползите, свързани с плюшени играчки?

Осигуряване на комфорт -Светът може да бъде страшно място, но без значение колко далеч пътуват децата, или странни нови светове, с които се сблъскват, една плюшена играчка е много ценна и представлява сигурност и познатост, които те могат да носят със себе си.Когато се сблъскате с нови ситуации, косматите приятели могат да помогнат на детето да се справи и да се чувства по-малко уязвимо.
Изграждане на доверие -
Малките деца нямат много контрол над своя свят, поради което плюшените играчки могат да осигурят изход за собствената им нужда от независимост.Действайки като родител на техните играчки, децата поемат отговорността за промяна, давайки им увереност.

Управление на емоциите -Малките деца често играят ролеви игри с пухкавите плюшки.Когато децата преживяват емоции, които не разбират напълно, действието с техните играчки може да бъде безопасен, положителен начин да се научат да се справят с чувствата си.

Практикуване на социални умения -Взаимоотношенията с братя и сестри, родители и нови приятели също могат да се възползват от децата от ролевата игра с техните играчки пълни с чист и мек пух.Чрез въображаеми взаимодействия, децата се учат да съчувстват и да практикуват поведение, което са видели, моделирани от хората около тях.
Езикови умения -
Когато децата се научат да говорят, те са развълнувани да използват новите си умения.Разговорите с техните плюшени животни им помагат да развият този специален и много важен мускул.Практиката е в основата на добри езикови умения, тя ни прави перфектни!

Всичко нови пухкави приятели на Puffy Land първо заемат централно място в папка НОВИ приятели.Папката показва всяка нова специална колекция от любимите ни плюшени животинчета , които може да напълните и съживите съвсем сами.В тази категория, са включени плюшени играчки с размери от 20 до 45см.

Специални оферти в он-лайн магазина, може да не ги намерите във физическия ни магазин, важи и обратното!

 

Подреди по