Плюшени Кученца
Плюшени Кученца

Плюшена играчка куче, тя може да бъде по-верен приятел от истински домашен любимец

Кучето е най-добрият приятел на човека и това го знаят и децата. Не винаги обаче, децата могат да живеят с домашно животно въпреки огромното им желание за това. Причините могат да са най-разнообразни от алергии до недостатъчно време на родителите да се грижат за кученце. Ние от Puffyland.BG, знаем колко много всяко дете иска да има кученце и да се грижи за него и заради това отделихме специално внимание на колекцията ни от плюшени кученца. Тях, Вашето дете, може да създаде само, като ги напълни с пълнеж от мек пух и им избере име и дрешки. Грижата за кученце, не е нужно да бъде за истинско куче, като един плюшен приятел се нуждае от същото внимание и любов.

Плюшени кученца

Нашите плюшени кученца са далматинци, хъскита, голдън редривър , боксер , пудел и пуделчета , далматинец и малко далматинче, и дори ротвайлер и малки ротвайлерчета, имаме и пиратски кучета и кучета във супер костюм. Вашето дете ще може да избере любимата си порода кученце и да си създаде приятел, който да му прави компания по време на всички игри и пакости. Разгледайте шарените ни предложения, както и дрешките за плюшени играчки и подарете на детето ви домашния любимец, който иска.

Ще обичате нашите пухкави и меки кучета и кученца.Тези приятели с четири крака, са нашите най-популярни продукти.Ние предлагаме огромен избор от специфични за породите плюшени кученца в различни размери и стилове.Ние даваме на нашите животни най-невероятния реализъм с нашите продукти.Ние се стремим към това реалистично качество, без да компрометираме мекотата на козинката, която е най-важния фактор на прегръдката.Намерете новия си най-добър приятел днес!

Подреди по