Плюшени Мечета
Плюшени Мечета

Как са се появили плюшените мечета?

Всички обичаме плюшени мечета. Още в зората на разпространението на плюшени играчки, плюшените мечета са направили фурор и са едни от основните детски играчки. Историята припомня, че всичко е започнало от американския президент Теодор Рузвелт, който излизайки на лов пощадява малко бебе мече. Това достига до медиите и историята се разпространява из цял свят. Един от производителите на плюшени играчки, решава, че това би било добра стратегия и изработва плюшено мече, като го кръщава

Teddy Bear и така до днес, това име е останало нарицателно за всички плюшени мечета. Плюшеното мече и любима детска играчка.

Естествено, технологията на изработване се е променила много с годините и днес, те са много по-меки и пълни с пух.

Освен това вече предпочитаният цвят за плюшено мече не е традиционен кафяв. Днес има шарени, бежови, в цветовете на дъгата, розови и изобщо всякакви видове плюшени мечета. Плюшените мечета са най-известните играчки и в цял свят и децата и възрастните ги обожават. Концепцията се е променила и днес имаме възможността, дори сами да си направим плюшено мече. Ние от Puffyland.BG Ви предлагаме да изживеете прекрасната емоция сами да си създадете плюшено мече, като го напълните с пух, облечете го и му дадете име.

подреди по