Плюшени играчки за Подарък

3 април 2019
Плюшени играчки за Подарък

Плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

 

Ще ви дадем предложения за различни поводи, за които може да изберете за подарък точно плюшена играчка.

 

Поводи, за които подозираме, че не са ви хрумнали до сега и ще ви дадем идеи за това как да персонализирате вече избраната от вас играчка.

 

Екипът на Puffy Land ви предоставя възможността да създадете плюшена играчка и да ѝ придадете характер и стил, които отговарят  на характера, предпочитанията или хобито на човека, за когото е предназначена.

 

Ще започнем с най-честите поводи, поради които търсим подарък, а именно: Рожден ден

 

 

Плюшена играчка за Рожден ден

 

Ето и нашите съвети и идеи :

 

 

 • Ако избирате подарък за дете и не го познавате добре, поинтересувайте се от това дали вече има любимо животинче. Много често около 2-рата годинка децата вече имат предпочитания към някои видове животни и това е добър повод да им подарите, точно това, което харесват под формата на плюшена играчка.

 

 • Ако избирате подарък за бебе, внимателно подберете материята на играчката, при нас има специална колекция за бебета, в която са подбрани играчки с къс и мек плюш, който е безопасен и не отделя космени частички, също така очите им са избродирани, така че няма опасност да се откъсне или падне пластмасова частица

 

 • Ако избирате подарък за възрастен – вашия любим/а, колега, брат, сестра, приятел/ка, важи почти същото правило – ако сте достатъчно близки ще знаете дали са имали любима плюшена играчка от детството, която може да „възродите“ отново сега, ако не повечето хора изпитват умиление повече към някои животинки, отколкото към други или просто към момента се вълнуват например от кучета, котки, панди, мечета и т.н.

 

При нас може да намерите избор от над 80 вида плюшени играчки, по наши наблюдения изключително нашумели са в момента вечната класика - мечета, както и вълшебните еднорози и понита за момичета и динозавърчета за момчета.

 

 

 

 

 • Изберете от над 30 вида облекла за плюшени играчки, те помагат за персонализирането и характера на подаръка и играчката.

 

Облеклото може да бъде свързано със спорт, който харесва рожденика или рожденичката като футбол, баскетбол, карате, балет и т.н. или тематично с някой супер герой, който харесват като Батман, Спайдермен или Супермен.

 

 

Развихрете вашата фантазия и знайте, че ние от Puffy Land сме насреща и с радост ще помогнем в избора и персонализирането на вашия подарък и ще се опитаме да сбъднем всички ваши мечЕти!

 

 

Вторият най-популярен повод за търсене на подарък за близък човек у нас е Именият ден.

 

 

Именият ден е личен празник, който е свързан с честването на светци или други светли и важни личности за историята ни, на чийто имена ние сме кръстени.

 

Ето и нашите идеи как да направите плюшената играчка като един персонален подарък за Имен Ден:

 

 • Изберете любимо животинче, спрямо предпочитанията на Именика или Именичката.

 

С някои имени дни традиционно се свързват и някои животинки, които са символ на даден празник и носят определена символика сами по себе си. Това например са агънцето и овчицата, които се свързват у нас с Гергьовден, както и рибката, която е символ на един от най-честваните български имени дни – Никулден и т.н.

 

В случай, че името на именика/чката не се свързват с дадени животинки, винаги може да развихрите фантазията си и например за именик/чка Пламен/а да вземете дракон -тъй като драконът се свързва с пламъците или ако името напомня нещо вълшебно, да подарите някой вълшебен еднорог и т.н.

 

 • Персонализирайте плюшената играчка с едноцветна тениска, на която сложите щампа по ваша идея или надпис на тениската – послание до Именика.

 

Вече има доста места тип печатници, които извършват такава услуга в рамките на няколко часа дори.

 

 • Впишете в Сертификата за създаване на плюшената играчка Името на Именика/чката.

 

Кръстете плюшената играчка с името на притежателя ѝ и догодина те ще имат заедно Имен ден :)

 

 • Запишете на Мини звуков рекордер с вашия собствен глас посланието или пожеланието, което искате да кажете на този, за когото е подаръкът.

 

Има определено място за поставянето на мини рекордера в играчката и може да изненадате с говореща играчка с вашия глас Именика или Именичката.

 

 

Не забравяйте, че избирайки подарък за някого, вие влагате частица от себе си, бъдете изобретателни, различни и с внимание към детайла!

 

Вашият Пуфи Съветник е на разположение да ви помогне да направите най-необикновената Плюшена играчка!

 

 

 

Бебешкото парти или „Погача“

 

 

Бебешкото парти или „Погача“, както се казва у нас, обикновено се прави след 40-тия ден от раждането на бебето, за да се покаже и запознае новороденото с приятелите и роднините на родителите му.

 

А напоследък нашумява и така нареченото „Baby shower” , което пък се организира малко преди появата на бебето.

 

Добре познатите плюшени играчки големи или малки са едни от най-милите, чаровни и сантиментални подаръци за посрещане на Новородено бебе.

 

Необходимо е единствено да се спазят някои изисквания, с които са съобразени именно и плюшените играчки, които предлагаме в Puffy Land.

 

 • Да са изработени от къс и мек плюш.

 

 • Да не отделят косъмчета и други микрочастици при игра.

 

Плюшените играчки от бебешката ни колекция са с качествен къс плюш, който е безопасен и не отделя космени частички, също така очите им са избродирани, така че няма опасност да се откъсне или падне пластмасова частица.

 

 • Материята по възможност да е антиалергична.

 

 • Лесно да се изпират, дори с леко потъркване с вода и сапун на ръка.

 

 • Да са меки и приятни на допир, така че при допир с бебето да го успокояват и топлината, която се създава между тях в прегръдката, да го успокоява.

 

След като сте се съобразили с това да изберете безопасна и с високо качество плюшена играчка, ето и как да я направите персонална и сантиментална за родителите и тяхното бебче.

 

 • Може да изберете спрямо пола на бебето играчка в розово или в синьо или ако знаете, че майката не си пада по традиционните отличаващи се цветове да се спрете на някой по-неутрален цвят като жълто – например жълто пате, бежово – бежово мече или бяло – бяло зайче и т.н.

 

 • Да добавите към играчката Мини звуков рекордер и да запишете със своя глас „Добре дошъл/а бебе ……. *неговото име“ и да му пожелаете нещо кратко.

 

Звуковият мини рекордер на по-късен етап, когато бебчето порасне може да се използва от неговите родители, когато започнат да го учат да говори и записват думички, които играчката може да повтаря всеки път, когато се натисне пухкавата плюшка.

 

 • За да персонализирате плюшената играчка може да я облечета е едноцветна тениска, на която да сложите щампа по ваша идея или надпис на тениската „Мечето на … „името на бебето“.

 

 • Да впишете в Сертификата за създаване на плюшената играчка същото име и дата, като датата и името на новороденото бебче, така то ще има своя пухкав приятел със същото име и рождена дата като него.

 

Много сладко и сантиментално, нали?!

 

Нашият Пуфи помощник ще ви даде най-добрите си препоръки и съвети, за да направите най-добрия избор за този хубав и важен момент, избор на подарък и играчка за бебе!

 

Скоро статията продължава :)

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още