Плюшена играчка като подарък за Сватба

19 април 2019
Плюшена играчка като подарък за Сватба

Поводи за подарък на Плюшена играчка

 

 

Здравейте, Пуфи-приятели, продължаваме с Рубриката за Поводи за подарък на Плюшена играчка - а какъв по-хубав повод от Сватбата.

 

 

Във времето, в което станаха популярни подаръчните регистри и списъци, както и пликовете с пари, намирането на уникални подаръци за младоженците става все по-трудно.

 

 

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

 

 

Ще ви помогнем в намирането на правилния подарък, в случая плюшена играчка или по-точно Плюшени играчки в Двойка и за това как да ги направите по-интересни и уникални.

 

 

 

 

 

 

Как да изберете Двойка плюшени играчки за младоженците?

  

 

  • Ако сте достатъчно близки с двойката, сигурно знаете, техните „вътрешни шеги“ по между им, както и сладките имена или животинки, с които се свързват, олицетворяват или наричат. Много често двойките си казват на галено „Мечо“, „Зайче“ , „Жабче“, „Пате“, „Маймунке“ и т.н.

 

  • Може да изберете едни и същи играчки, за да образувате „Двойка плюшени играчки“ или различни играчки, спрямо темперамента на този, който ще олицетворява самата играчка и спрямо премерите, които ви дадохме по-горе.

 

  • Плюшено мече. Животинката плюшена играчка, която се свързва най-често с романтичните жестове и умилителни сладки моменти са Мечетата. Ето защо, ако се двоумите, с избора на плюшени мечета в двойка няма как да сбъркате.

 

  • За да направите още по-тематични тези плюшени играчки, може да ги облечете. Едната играчка да бъде в Булчинска рокля, а другата играчка в Официален костюм за Младоженец. Така двойката плюшени играчки ще се превърне в „Булка и Младоженец“, които могат да останат като страхотен спомен от вас за техния така тържествен ден в живота им. По този начин Двойката плюшени играчки би могла да бъде чудесен аксесоар или талисман в някаква част от сватбеното тържество или при сватбената фотосесия. Вярваме, че ще се получи много сладко и забавно както за Младоженците, така и за Гостите.

 

  • Вашият подарък може да „оживее“ като добавите „туптящи сърца“ на плюшените играчки и в картичката например да напишете, послание: „Нека вашите сърца винаги туптят на една честота“ или нещо подобно.

 

  • Най-оригиналният детайл към избраната от вас вече играчка може да бъде, добавянето на мини звуков рекордер, на който лично с вашия глас да запишете вашето послание и пожелания към Младоженците.

 

  • Облечете плюшените играчки в тениски с надпис Имената и общата нова фамилия на младото семейство, както и Датата, и Мястото на сватбата. Така подаръкът ще стане още по-символичен и персонализиран.

 

  • Запишете в Сертификата за създаване на плюшената играчка тяхната нова фамилия и отново дата на сватбения им ден. Пожелайте, написвайки собственоръчно, какво да им носят тези две плюшени играчки.

 

 

 

 

Плюшени играчки в Двойка - подаръкът за Сватба, в който всички ще се влюбят!

 

Когато ваши близки или приятели пристъпят към тази крачка да станат семейство и да споделят своята сватба с вас, вие ще искате да им подарите подарък, който да им носи топлина, умиление и щастлив спомен от вас.

 

Подарете им нещо, с което ще ги докоснете! Важно е, когато погледнат подаръка от вас, да му се радват от сърце. Подарете им нещо с личен почерк, нестандартно и оригинално, създадено специално за тяхната Сватба.

 

И понеже всяка двойка има уникални истории, ценности и стремежи, ние от Puffy Land предоставяме голям избор от плюшени играчки, които може да сформирате в двойка и да персонализирате по избор, така че да пасне на новия дом на младата двойка или личността им.

 

Тези символи на любовта и привързаността ще донесат допълнителна топлина, уют и мил спомен на новото семейство.

 

С тях те биха могли да създадат специален акцент или декорация в дома си, които винаги да им напомнят за Сватбения ден. А един ден да показват и да разказват за този свой подарък и на своите деца.

 


Здравей Дядо Коледа
26 ноември 2019

Подари персонализирано видео от Дядо Коледа на детето си! Перфектният начина да убедите малчуганите, че белобрадия старец съществува и следи дали са послушни!

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още