Празнувай ПАРТИ в Puffy Land

10 януари 2018
Празнувай ПАРТИ в Puffy Land

Празнувай ПАРТИ в Puffy Land.

 

Защо да празнувате с и при нас?!?

Ще изброим само няколко основни причини, а вие сами ще прецените:

  • Ще бъде много по-различно парти от всички партита, на които сте били до този момент, било то като рожденици или като гости!
  • Всяко дете ще си тръгне с незабравими емоции и с неповторим подарък, който те сами са си направили.
  • Помощниците на Puffy Land, ще се погрижат за незабравимо изживяване, с лично отношение към всички деца.
  • Подходящо е за всеки повод: рожден ден, частно парти, имен ден, фирмено парти, за разнообразие или просто да зарадвате вашите деца!
  • Разнообразни предложения, подходящи за всеки бюджет.
  • Преживяването е харесвано от най-малките ни приятели на 2-3 годинки, до 11-12 годишните им каки и батковци. Като най-подходяща възраст на децата е между 4-10 години.

 

 

 

  # Рождени дни и Именни дни.
Puffy Land може да направи така, че едно специално желание да се сбъдне.


 # Частно парти.
Направете парти за вашето дете,  на което никой не е бил до момента от вашето обкръжение, Puffy Land ще го персонализира и организира.


 # Училища и детски градини.
Ако Вашето училище, детска градина, летен лагер или някаква друга група/организация търси специално занимание, Puffy Land може да Ви го достави!


 # Корпоративни клиенти и фирмени партита.
Ако вашата фирма иска да зарадва, децата на служителите си с или без повод, Puffy Land е насреща!


 # Събития, специални поводи и празници.
Ако желаете да организирате впечатляващо събитие Puffy Land е правилния избор. Коледа, 1-ви юни - Денят на Детето или 24-ти Май просто попитайте ...


 # Персонализиран подарък
Искате да поздравите някой скъп човек по специален начин ... Puffy Land 


 # Дистрибуция
Искате да сте част от приказката Puffy Land, пожелайте си го на посочения адрес.

 

ПОТЪРСЕТЕ НИ!!!

office@puffyland.bg

+359886558355

www.facebook.com/Puffyfriend


Плюшените играчки сега са най-добрите приятели на децата. Социалната изолация, в която сме поставени всички в засегнатите страни в този труден момент, заради вируса COVID 19 обявен за Пандемия, се отразява по различен начин на живота на хората по света.

прочети още
Здравей Дядо Коледа
26 ноември 2019

Подари персонализирано видео от Дядо Коледа на детето си! Перфектният начина да убедите малчуганите, че белобрадия старец съществува и следи дали са послушни!

прочети още

Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Ето че и тази година празникът на любовта, грижата и споделеното щастие – Свети Валентин наближава.

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още