Продуктът е успешно добавен в количката
91,80 лв. 79,00 лв.

Принцесата Мечкана

Ако и вие някога сте искали да станете принцеса, трябва задължително да узнаете историята на най-известната принцеса за всички времена и народи. Тя започва така:

Имало едно време едно малко село, сгушено в голямата борова гора на един хълм. Там живели семейство Мечковци.Господин и госпожа Мечковци имали дърщеричка - малката и сладка Мечкана. Мечкана много искала да бъде принцеса - с красива розова рокля и корона, която да показва на всички колко специална е тя, но родителите й били бедни и не можели да си позволят подобни неща. Едва успели да спестят за няколко месеца едно малко бурканче боров мед, но той бил напълно недостатъчен, за да сбъднат мечтите на дъщеря си. Мечкана се опитвала по всякакъв начин да се сдобие с мечтаните рокля и корона. Веднъж сплела борови клонки във формата и корона и била много щастлива. Най-накрая била принцеса!

Години на ред носила короната до деня, в който се спънала на един камък и паднала, а короната се разпаднала. Мечкана много се разстройла и не могла да сдържи сълзите си. Изтичала при родителите си и им разказала всичко, плачейки. Господин и госпожа Мечковци се спогледали и се навели към дъщеря си, за да я успокоят.

- Мила, ти винаги си била нашата принцеса, със или без корона. Ти винаги си била и ще бъдеш най-специалното момиченце в целия свят за нас.

Мечкана се усмихнала през сълзи и прегърнала родителите си. След този ден, благодарение на любовта на родителите си, Мечкана никога повече не се съмнявала в своята уникалност.

 

Ако искате да запознаете детето си с най-известната принцеса така както родителите й са я виждали всеки ден, с прелестна рокля и корона, това желание е напълно осъществимо. А срещата им ще бъде незабравима!

Комплекта включва:
Плюшена Играчка 40см. (може различна от предложето изображение)
Звук (може да се записва звук до 10 сек.; може да се презапосва неограничено)
Пух за играчката
Инструкция за пълнене на играчката (по желание , може да Ви напълним играчката и да я получите готова)
Сертификат за създаване

 

Базова цена:79,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!