Плюшена играчка за Свети Валентин – Празникa на Любовта

5 февруари 2019
Плюшена играчка за Свети Валентин – Празникa на Любовта

Съществуват множество версии за произхода на Деня на влюбените.

 

Една от най-любопитните гласи, че император Клавдий II не искал римските мъже да се женят по време на война. Въпреки забраната епископ Валентин нарушил волята на владетеля, като извършил редица тайни бракосъчетания/венчавки. Именно това става и причината той да бъде екзекутиран. Казват, че в любовта и на война всичко е позволено, какво остава, щом те вървят ръка за ръка. Следвайки смело тази максима епископ Валентин се превръща в безсмъртен символ на най-красивото и вдъхновяващо чувство – любовта.

 

Друг интересен факт е, че според статистически данни цели 73 процента от мъжете подаряват цветя на 14-ти февруари. Сред най-предпочитаните подаръци се нарежда и шоколадът, следван от бижутата. Но както всяка любов е уникална сама по себе си, така и подаръците, с които засвидетелстваме своята обич към любимия човек могат да бъдат креативни и незабравими.

 

 

Работилницата на Пуфи предлага напълно нова за България концепция.

 

При нас имате възможност сами да създадете  уникален подарък, с който да зарадвате и определено да изненадате Вашия любим.

 

"Направи си сам оригинален и персонализиран подарък!" - Питате се как?

 

В Puffy Land можете да направите най-сладките и умилителни плюшени играчки, вдъхновени от Вашите половинки, които да напълните не само с пух, а и с любов, грижа и отдаденост! 

 

Освен че разполагаме с разнообразен асортимент (от класическите мечета и зайчета до по-нестандартните маймуни, панди и еднорози), подходящ както за дамите, така и за господата, предлагаме и опцията за поставяне на персонализирано звуково послание в играчката (същинска съвременна Валентинка).

 

„Запишете лично най-съкровените си мисли, пожелания или спомени, свързани с половинката Ви!“

 

Именно чрез думите можете да изразите по оригинален начин колко е важен човекът до Вас.

 

Нека плюшената играчка оживее!

 

В нея можете да добавите и туптящо сърце, което да пулсира, по-скоро направо да „бумти“, както когато сте около Вашия любим.

 

А защо не създадете подаръка направо пред погледа на половинката си, като посетите заедно Работилницата за плюшени играчки Puffy Land?

 

ПуфиЛенд се намира в Сердика Център София, ниво -1 и работи всеки ден от 10 до 22 часа.

 

Направата на играчка е лесна и забавна, като не отнема време.

 

Можете да измислите оригинално име (обръщение или прякор) или да я кръстите на любимия човек.

 

На финала на любовното приключение имате възможността да облечете играчката по тематичен начин.

 

Дали ще съобразите дрешките с хобито на Вашата половинка, ще преобразите плюшения Купидон като Супергерой  (за мъжете) или Принцеса (за жените), остава във Вашите ръце.

 

Всеки би искал да се почувства специален. Няма по-добър начин да демонстрирате любовта си от това да създадете нещо, да вложите собствените си усилия и старание.

 

Бъдете креативни, неповторими и отдадени на любовта! Избягайте от клишетата и отделете време, за да превърнете празника на най-вълшебната емоция в едно наистина споделено преживяване!

 

Нашето специално предложение за 14-ти февруари 2019 година осигурява 30% отстъпка за покупка на Плюшено мече по избор и добавянето на Запис на Лично послание за Вашия любим човек.

 

Плюшено мече за Свети Валентин с Гласово послание - бърза онлайн покупка с отстъпка.

 

Plusheno-Meche-za-praznika-na-lubovta

 

Ние ще Ви изпратим Puffy кутия с всички необходими материали и инструкция, за да си направите заедно – бързо и лесно уникална Валентинска плюшена играчка вкъщи, която ще носи целогодишно радост, топлина, обич, мир, пухкави прегръдки и разбирателство във Вашата връзка. +Записът на Посланието е на принципа на Звуков рекордер.

 

Пуфи желае вълшебен Празник на Любовта на всички!


Ако и вие ще ходите скоро на сватба и търсите оригинален и готин подарък, ние от Puffy Land ще ви дадем предложения.

прочети още

Искате да накарате някого да се почувства специален? Ще разкрием защо именно плюшената играчка е един от най-подходящите подаръци както за деца, така и за възрастни.

прочети още

Пухчовците, изработени от плюш и пълни с пух, безспорно са част от детството на почти всеки от нас, а и не само .

прочети още

Искате Вашето дете да се забавлява, докато твори? Работилница за плюшени играчки Puffy Land е ...

прочети още

Здравейте,Приятели,знаете ли,че днес освен първия ден от есента е и Денят на дъвката.  На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ....

прочети още

В поредицата Научи повече с Пуфи сме Ви приготвили няколко идеи как да развием въображението на децата и защо е важно изкуството!

прочети още
Гответе с децата
10 август 2018

Здравейте приятели, Днес ще ви разкажем затова колко е важно да готвим и да се храним заедно с нашите деца и как...

прочети още

Здравейте приятели! Очаквайте нашите полезни съвети и статии за децата всяка седмица в поредицата научи с Пуфи !

прочети още

Ние от Puffy Land, с гордост споделяме, че сме ексклузивни представители на една от най-големите фирми, производители на играчки и по-конкретно на специалния вид плюшени играчки - „ Направи си сам  плюшена играчка“. Изборът ни да се спрем точно на този доставчик беше именно факта, че притежават повече от 10 годишен опит като лидер в световната индустрия на играчки, както и качеството, и разнообразието на предлаганите от тях продукти, това за нас е една от най-важните точки в бизнеса, който представяме.

прочети още

В Puffy Land плюшените играчки оживяват, благодарение на изпълнената с много любов и вяра в чудеса церемония за късмет и пожелание на децата. То се предава от душата на детето до душата на играчката чрез ....

прочети още

Всеки подарък сам по себе си е щастие, но когато е персонализиран е много по-ценен и по-значим. Персонализирайте вашия подарък и направете повода незабравим! Запишете вашето гласово послание, чрез нашето специално устройство за записване на гласови съобщения. Чрез това устройство вашият подарък ще е още по-специален. Подходящ е за ...

прочети още

Имало едно време една приказно пухкава страна - царството на плюшените играчки, наречена Puffy land. Вместо сняг, там валял чуден пух, от който израствали пухкави животинки: мечета, зайчета, дракони, еднорози и много други. Всеки малчуган можел да се сдобие с плюшено приятелче, като му дари име, глас и красива дрешка, и всичко това...

прочети още

Защо да празнувате при нас?!? Ако търсите много по-вълнуващо, творческо и различно детско парти за Рожден ден, Имен ден или друг специален повод, то заповядайте в Puffy Land.

прочети още
Празнични игри с Пуфи
30 декември 2017

Здравейте, Приятели, нашия Пуфи Мечо днес на 30.12 ще ви посреща от 16,30-19,30ч и утре 31.01. от 12,00 до 14,00часа. в Sofia Ring Mall,ет.2, .

прочети още

Децата обичат плюшени играчки и много от тях дори заспиват с плюшения си любимец...

прочети още

Магазин-Работилница Puffy Land е създадена да внесе нещо повече в играта, емоциите, въображението и ежедневието на децата. За нас е изключително важно чувството на обич, разбиране и подкрепа в децата да расте.

прочети още